Składniki:
brukselka | 50 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 100 ml |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
gałka muszkatałowa | do smaku |
natka pietruszki | |
żółty ser starty | 10 dag |
brukselka | 50 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 100 ml |
cebula | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
gałka muszkatałowa | do smaku |
natka pietruszki | |
żółty ser starty | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: