Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta orzechowa do pieczywa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek topiony 2 szt
orzechy włoskie 10 dkg
masło 2 łyżki
śmietana 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: pasta orzechowa do pieczywa

Serki rozcieramy z miękkim masłem,śmietaną i posiekanymi orzechami.Mieszamy i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 31.01.2012 07:14
dobre
Krystyna32 19.07.2011 08:37
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak