Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina bez kości 40dag
fasolka szparagowa 40dag
przecier pomidorowy szkl
oliwa 2łyżki
pieprz
sól
cząbr łyżka
czosnek 3ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina z fasolką szparagową

Umytą wołowinę obrać z błon,dobrze zbić,pokroić w grubą kostkę,oprószyć mąką i podsmażyć aż do zrumienienia.Podlać wodą(1\\2szkl),przełożyć do garnka z podgotowaną i odcedzoną fasolką i dusić.Pod koniec duszenia dodać przecier ,sól z roztartym czosnkiem ,pieprz i cząber.Dusić aż mięso bedzię miekkie .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak