Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa konserwowa na zimno

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 puszka
cebula 1/2
olej 2 łyżki
sok z cytryny 1/2 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa konserwowa na zimno

Fasolkę osączyć z zalewy, pokrajać na kawałki długości 2-3 cm i wyłożyć na salaterkę. Posypać drobno pokrajaną cebulką. Polać sosem ukręconym z oleju, soku z cytryny i soli. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 11.04.2011 23:01
smacznie się zapowieda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak