Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree z grochu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
szczypior 2 łyżki drobno pokrojonego
sól
groch 1 opakowanie sporoszkowany

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z grochu

Zagotować 1/4 l wody, wsypać 1/2 łyżeczki soli, dodać masło. Odstawić z ognia i wsypać sproszkowany groch, stale mieszając. Wyjąć salaterkę i posypać zieleniną. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 08.04.2011 14:32
pycha
ronald88 08.04.2011 14:28
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak