Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser topiony z zielonym koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1łyżka
żółtko jajek
koperek posiekany 2łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ser topiony z zielonym koperkiem

Ser twarogowy rozdrobnić w misce i przykryć .Po 2dniach serc zacznie ostro pachnąć .Wtedy stopić w naczyniu tłuszcz włożyć ser i mieszając ogrzewać ,aż stanie sie płynny .Po zestawieniu z ognia wsypać koperek,dodac surowe żółtko i bardzo szybko wymieszać .Ser zlać do miseczki spłukanej zimna woda i pozostawić do zastudzenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 11.08.2011 13:14
fajny przepis:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak