Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Danie chińskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2

Przepis i sposób przygotowania na: Danie chińskie

Filety pokroić w kostkę, podsmażyć (wcześniej smażyć cebulkę). Zalać wodą z kostką rosołową i dusić. Dodać do tego 2 papryki najlepiej marynowane. Ugotować pół bukiety warzywnego (mrożonka) i dodać do mięsa pod sam koniec (warzywa gotować chwilkę). Rozrobić przyprawę Fix do potraw chińskich dodając 1 łyżeczkę mąki ziemniaczanej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 28.08.2011 19:43
super
jasiek 13.07.2011 14:59
lubię chińską kuchnię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak