Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grejpfrutowe cardinale

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grejpfrut 1 szt.
burak 1 szt.
gruszka 1 szt.
olej 1 łyżeczka
płatki migdałowe 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: grejpfrutowe cardinale

Grejpfrut dokładnie umyć, przekroić na pół i ponacinać dookoła nożem. Łyżeczką wydrążyć miąższ i pokroić go w drobną kostkę.
Buraczek i gruszkę obrać, zetrzeć na drobnej tarce i wymieszać z niewielką ilością oleju. Napełnić połówki grejpfruta i ozdobić płatkami migdałowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak