Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pekinka i kraby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
kukurydza w puszce 1
kraby paluszki 30dag
majonez tradycyjny do smaku
ryż 2 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: pekinka i kraby

Kapustę pekińską kroimy drobno, paprykę czerwoną oczyszczamy i kroimy w kosteczkę, kraby kroimy w krążki. Ugotowany i ostudzony ryż wsypujemy do miski do niego dodajemy wcześniej przygotowane i pokrojone składniki: kapusta, kukurydza, papryka i kraby. Wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez według uznania więcej lub mniej na koniec doprawiamy pieprzem czarnym mielonym z Prymat. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 07.04.2011 09:32
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak