Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej z sosem czosnkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 2/4
czosnek 3 ząbki
jogurt naturalny kubeczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej z sosem czosnkowym

Kapustę czerwoną myjemy i kroimy na kawałki. Następnie kapustę solimy i pieprzymy do smaku. Czosnek obieramy i przeciskamy do jogurtu naturalnego. Jogurt wymieszać z czosnkiem, a następnie polać kapustę. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 11.04.2011 18:41
świetna do obiadu;)
suzana 06.04.2011 22:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak