Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybny stek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet mintaj 400 g
jajko 2 szt
sok z cytryny
olej
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rybny stek

Rybę solimy pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny, panierujemy ją w mące jajku i bułce tartej, smażymy na głębokim oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 03.03.2013 14:14
Bardzo pysznie się zapowiada
Dorota59 10.10.2012 09:00
lubimy
Iwona51
Iwona51 20.11.2011 12:06
pycha
Monika193
Monika193 20.10.2011 00:19
super
Seba 17.10.2011 11:54
pycha
Wafelek2601 13.05.2011 08:32
ciiekawe
Krystyna32 12.05.2011 06:56
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak