Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica z pieczarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
masło
pieczarki 10 dag
mleko 1 łyżka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica z pieczarkami

Umyte pieczarki pokroić w plasterki włożyć na dobrze rozgrzany tłuszcz i chwilkę podsmażyć. Jaja rozmieszać z mlekiem i doprawić do smaku wlać do podsmażonych pieczarek i usmażyć mieszając.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 20.05.2013 11:15
lubię z pieczarkami :) ale ja jeszcze dodaje nieco cebulki
IlonaAlbertos 18.06.2012 23:38
Uwielbiam jajecznicę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak