Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło rzodkiewkowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 1/2 pęczka
szczypiorek usiekany 3 łyżki
masło 10 dkg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: masło rzodkiewkowe

Rzodkiewki myjemy i ścieramy na tarce z małymi otworami,mieszamy z dwoma łyżkami szczypiorku i miękkim masłem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Bułkę smarujemy masłem rzodkiewkowym i posypujemy resztą szczypiorku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 06.04.2011 22:43
lubię masła smakowe
ronald88 06.04.2011 14:09
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak