Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mieszanka z jeżyn

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

lody waniliowe 2 łyżki
jeżyny 50 g
sok cytrynowy 10 ml
syrop z jeżyn 30 ml
mleko do uzupełnienia
dekoracja
wiórka czekolady
bita śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Mieszanka z jeżyn

Lody umieszczamy ww szklance , jeżyny , syrop i sok miksujemy w blenderze , następnie przelewamy do szklanki uzupełniamy mlekiem , a dekoracja to wiórki i bita śmietana.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 14.02.2012 13:48
dobry
pigila
pigila 08.12.2011 06:54
super
ElizaT 17.04.2011 23:23
jest ok
Małgorzata113 06.04.2011 07:39
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak