Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułka tartą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 40 dag
margaryna 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułka tartą

Fasolkę oczyścić , opłukać, wrzucić do osolonej wody ugotować.Gdy fasolka będzie miekka odcedzic ją, do fasolki dodać margarynę, gdy sie rozpuści wsypać do niej bułkę tartą,wymieszać i pozostawić pod przykryciem na 2-3 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halinka1011 06.04.2011 07:32
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak