Składniki:
grzyby | 55 dag |
seler | 20 dag |
marchewka | 20 dag |
pietruszka | 20 dag |
cebula | 2 szt. |
rosół | ¼ litra |
margaryna | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
śmietana | ½ szklanki |
żółtko jajek | 1 szt. |
mleko | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieprz |
grzyby | 55 dag |
seler | 20 dag |
marchewka | 20 dag |
pietruszka | 20 dag |
cebula | 2 szt. |
rosół | ¼ litra |
margaryna | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
śmietana | ½ szklanki |
żółtko jajek | 1 szt. |
mleko | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: