Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka tuńczykowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza w puszce 1/2 puszki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
majonez 1 łyżka
oliwki zielone 10 sztuk
rzodkiewka 5 (czerwona)
ryż 200 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka tuńczykowa

Tuńczyka odcedzamy. Oliwki i rzodkiewki drobno kroimy. Łączymy z tuńczykiem, kukurydzą oraz ryżem. Dodajemy jeszcze majonez i całość dokładnie mieszamy. Przyprawiamy jeszcze świeżo mielonym pieprzem kolorowym i gotowe :o)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 11.12.2013 08:24
prosto smacznie i do syta
ben-ka 10.12.2013 09:34
Smaczna i szybka sałatka.
Sroczka 14.04.2012 11:12
Bardzo lubię sałatki z tuńczykiem. Twoja też zapowiada się smakowicie.
Jolanta_P-S 07.04.2011 19:31
pyszna
Nina7 07.04.2011 07:13
warto wypróbować przepis:)
Mariusz10 05.04.2011 23:56
takiej jeszcze nie jadłem
agnieszka137 05.04.2011 22:58
apetyczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak