Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

stek cielęcy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina bez kości 40 dag
sól
zielona pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: stek cielęcy

Mięso umyć osączyć, pokroić w plastry, zbić. Obsmażyć na suchej, rozgrzanej patelni, po obu stronach, po obsmażeniu wstawić do piekarnika, na kilka minut, pod przykryciem. Przed podaniem posypać drobno posiekaną zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 13.04.2011 08:53
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak