Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ćwikła anny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 1 kg
ocet
sól
kminek 1 dag
chrzan 3 łyżki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: ćwikła anny

Oczyścić buraki, ugotować, odcedzić, ostudzić. Rozprowadzić ocet wodą tak, aby nie był zbyt ostry. Opłukać kminek. Buraki obrać ze skórki, zetrzeć na szatkownicy, wymieszać w misce ze wszystkimi składnikami, dodać sól, cukier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak