Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

risotta grzybowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 45 dag
cebula 3 szt.
margaryna 2 łyżki
kiełbasa 20 dag
zielenina
papryka mielona
bazylia
ryż (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: risotta grzybowe

Obrać i wypłukać cebulę, drobno posiekać podsmażyć na tłuszczu. Dodać do cebulki oczyszczone i pokrojone grzyby, dusić razem. Na patelni podsmażyć ugotowany ryż oprószyć go papryką w proszku i bazylią. Wyjąć na półmisek, w środku zrobić dołek, wypełnić go grzybami, na wierzchu posypać zieleninką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak