Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa francuska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
mięso wołowe bez kości 50 dag
pory 3 szt
serek topiony ziołowy 4 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
kostka rosołowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa francuska

Pieczarki obrać,umyć osuszyć i pokroić.Mięso wołowe zemleć w maszynce i podsmażyć.Pory umyć,osuszyć i podsmażyć.Wrzucić wszystko do wywaru z kostką rosołową.Zagęścić wszystko serkami topionymi i doprawić do smaku.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 03.10.2011 20:58
pycha
kuklik 01.09.2011 19:29
fajna
RenataZ-et 01.06.2011 20:47
bardzo interesujący przepis
Ania67 22.05.2011 11:05
elegancka zupka
IZABELA29 17.04.2011 09:56
takie zupki lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak