Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

hiszpańskie daktyle

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

psitacje 10 dkg
masa marcepanowa 35 dkg
likier wiśniowy 80 ml
daktyle 40
czekolada 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: hiszpańskie daktyle

pistacje posiekać i zagnieść z masą oraz likierem. Masę podzielić jedną napełnić daktyle a drugą zostawić do dekoracji. czekoladę rozpuścić w kąpieli i zanurzać daktyle nadziewając je na wykałaczki. Gdy zastygną dekorować pozostała masa

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eduszo
eduszo 03.05.2011 11:01
Muszą byc pyszne.
jolita 29.04.2011 13:23
mnniam
jolita 29.04.2011 13:19
mniam
ronald88 07.04.2011 19:41
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak