Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada wieprzowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso od szynki
ogórek konserwowy
okrawki z surowego mięsa
cebula
mąka
musztarda
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada wieprzowa

Mięso pokroić w plastry i rozbić tłuczkiem. Ogórek , cebulę i okrawki zemleć, dodać przyprawy i musztardę. Na płaty mięsa nakładać farsz, zawinąć w roladki . Obsmażyć, podlać wodą i dusić .Sporządzić zawiesinę i zagęścić sos .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annagebalska 07.04.2011 09:21
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak