Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z pomidorkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
cebula czerwona 1
pomidorki koktajlowe kilka sztuk
pieprz
bazylia
tosty

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z pomidorkami

Makrelę obieramy ze skóry i ości a następnie miksujemy w blenderze z czerwoną cebulą.

Doprawiamy pieprzem i bazylią i dodajemy pokrojone w kostkę pomidorki koktajlowe. Delikatnie mieszamy i nakładamy na chrupiące tosty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 15.10.2011 22:49
wygląda apetycznie
Smakuj 01.09.2011 13:00
ciekawy
pawel6 06.04.2011 15:45
super przepis!
Babciagramolka 05.04.2011 17:31
Smakowicie się zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak