Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź w śmietanie

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 25 dkg
jabłka 15 dkg
cukier 3 dkg
ocet 3 dkg
śmietana 18 proc 40 dkg
śledzie 85 (w zalewie solnej)

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w śmietanie

Śledzie odfiletować, cebulę obrać, pokroić w krążki i gotować we wrzątku z dodatkiem octu, do śmietany dodać posiekane jabłka, cukier i ostudzoną cebulę. Śledzie ułożyć na półmisku i zalać przyprawioną śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 04.01.2012 21:11
super
pigila
pigila 19.06.2011 17:11
super
motomaniak 26.04.2011 15:25
pycha
Małgorzata113 05.04.2011 09:31
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak