Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie z olejem i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie 5 szt.
cebula 3 szt.
musztarda 6 dag
olej 10 dag
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie z olejem i cebulą

Wyplukać śledzie, obrać ze skóry. Każdą połowę śledzia smarować musztardą, zawijać w ślimaczki, układać w słoiku jeden koło drugiego. cebulę obrać i pokroić na plasterki wkładać razem ze śledziami do słoika. Śledzie zalać olejem tak by przykryły śledzie i na wierzch ułożyć listki laurowe. Schłodzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak