Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj zawinięty w kapustę

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z mintaja 60 dag
kapusta biała 1 szt
masło 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj zawinięty w kapustę

Z kapusty zdjąć ok 10 liści (wierzchnich). liście umyć i wrzucić na 5 min . do wrzątku, następni osączyc liscie. pozostałą kapustę poszatkować i zeszklić na maśle, doprawićdo smaku.Rybę podzielić na 4 części.Sparzone liscie kapusty układaćp o3 szt na to położyć odrobinę duszonej kapusty, porcję filetów, na wierzch położyć duszoną kapustę, zawijać jak roladę i spiąć wykałaczkami.Całość dusić pod przykryciem ok 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 21.05.2012 16:08
rewelacyjne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak