Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
mięsiste pomidory 2 szt
sól, pieprz
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pomidorami

Jajka umyć.Pomidory sparzyć wrzątkiem,obrać ze skórki,pokroić w drobną kostkę.Jajka roztrzepać widelcem misce i wylać na patelnie z rozgrzanym tłuszczem.Smażyć pól minuty i wrzucić pomidory.Dusić kilka minut,aż pomidory zmiękną.Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 04.03.2012 20:24
nie przepadam ale z pomidorami bardzo mi smakowała
Ewa111 29.04.2011 07:13
też taką robię ,jest smaczna
Monika192 13.03.2011 11:33
pycha
matii6 08.01.2011 14:54
lubię taką
alaaa 21.10.2010 10:48
smaczna też taką robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak