Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica puszysta

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
śmietana 2-3 łyżki
sól, pieprz
tłuszcz do smażenia
żółty ser

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica puszysta

Jajka przed rozbiciem umyć pod bieżącą wodą.Rozbić do miseczki,dodać śmietanę,starty na tarce o małych oczkach żółty ser.Roztrzepać widelcem,doprawić do smaku.Smażyć na średnim ogniu,mieszając,aby nie zrobił się placek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

annamariakowalczyk3 17.06.2010 21:25
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak