Składniki:
schab bez kości | 40 dkg |
masło | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | kieliszek |
śmietana | 1 szklanka |
szałwia posiekana | 1 łyżka |
ser camembert | 10 dkg |
musztarda | 1 łyżka |
sól | |
pietruszka zielona | |
tymianek | 1 (posiekany) |
schab bez kości | 40 dkg |
masło | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | kieliszek |
śmietana | 1 szklanka |
szałwia posiekana | 1 łyżka |
ser camembert | 10 dkg |
musztarda | 1 łyżka |
sól | |
pietruszka zielona | |
tymianek | 1 (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: