Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z serków topionych do makaronu

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony 3 szt
mleko 1/2 litra
Bazylia suszona Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z serków topionych do makaronu

Zagotowac mleko, wrzucić serki topione i bazylie. Gotujemy do momentu, aż serki się rozpuszczą i sos zgęstnieje. Po zagotowaniu i zgęstnieniu mieszamy go z makaronem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak