Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa z zacierkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna 25 dag
cebula biała 1 szt.
fasola 1 szklanka
Majeranek suszony Prymat do smaku
mąka 10 dag
jajko 1 szt.
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa z zacierkami

Fasolę ugotować, w międzyczasie dodać do niej włoszczyznę
cebulę podsmażyć i dodać do zupy
zrobić zacierki (mąka, jajko,sól) , dodać do zupy,zagotować do miękkiego
dodać przyprawy
smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 31.03.2012 07:43
mniam
barbara11561 05.03.2012 10:37
świetna
Elżbieta17 12.01.2012 14:32
super:)
Emiliozo 15.11.2011 18:31
nigdy nie dodawałam zacierki do fasolowej
magical66 02.10.2011 12:54
smaczna
Ania67 25.09.2011 09:55
pyszna
anja3107 11.09.2011 13:51
bardzo ciekawy pomysł
piotereq 05.08.2011 09:27
dobre
Robert10 19.07.2011 21:34
pomysłowa
annagebalska 11.06.2011 12:00
pycha
Dorota59 27.05.2011 10:09
lubię
joanna77 26.04.2011 09:47
fajna i pewnie smaczna!
AgaS10 16.04.2011 20:24
super:)
Justyna Jussstiii 03.04.2011 22:47
pychotka :)
Justyna Jussstiii 03.04.2011 22:46
pychotka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak