Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 mała
topiony ser 10 dkg
natka pietruszki 1 łyżka
majonez
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna według Agi

Jajka trzemy na tartce o grubych oczkach.Cebulę obieramy i drobno siekamy.Składniki łączymy,doprawiamy do smaku.Kromki chleba smarujemy majonezem,na to dekoracyjnie układamy pastę.Dekorujemy według własnego pomysłu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 18.04.2012 15:52
mniam
Ania67 17.10.2011 09:24
pyszna
AGNIESZKA144 25.05.2011 16:49
ciekawe
ronald88 16.05.2011 10:16
super
ziutula
ziutula 09.05.2011 18:05
pyszne i apetyczne....
jeta72 09.05.2011 13:29
Świetna ta pasta;)
Justyna Jussstiii 18.04.2011 11:53
super
Justyna Jussstiii 11.04.2011 14:47
extra
Robert10 05.04.2011 09:20
smaczne
joanna77 03.04.2011 20:48
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak