Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi zapiekane z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczka 6 podwójnych
pieczarki 1/30 kg
cebula biała 4 szt
ser żółty 0/5 kg
majonez 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: piersi zapiekane z pieczarkami

Brytfanna posmarować olejem posypać Przyprawą Uniwersalną.Na spód nałożyć piersi rozbite na to podsmażone pieczarki z cebulą.Potem piersi,następnie na piersi żółty ser,starty na grubej tarce ,potem wysmarować majonezem. piec ok. 1 1/2 h. 180-200*c.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 15.05.2011 09:25
to jest pyszne
Margo1 15.05.2011 09:25
to jest pyszne
kome 24.03.2011 18:36
Ja to lubię
Monika192 13.03.2011 11:32
apetycznie wygląda
rzenia15 08.03.2011 14:30
super
Ania69 05.11.2010 14:31
super
Pajecznik 04.11.2010 01:00
już wiem co będzie na obiadek
misia53 08.10.2010 10:16
Nie robiłam tak , więc do kolejki daję do wypróbowania.
aga130982 01.10.2010 07:43
pychota
Agnieszka172 28.09.2010 15:45
pyszne
Katarzyna/kate1980 26.09.2010 13:36
super przepis
Dorota71 23.09.2010 07:43
super
Emilia21 21.09.2010 16:55
świetne
hastalavista 07.09.2010 18:06
super, ale ja bym dała ketchup zamiast majonezu :)
minka 31.08.2010 15:27
ślinka cieknie
Justyna88 25.08.2010 13:15
musi byc dobre
Kate131 20.07.2010 08:05
pysznosci
Natalia/tubisiek 12.07.2010 14:38
zgadzam się! :) bardzo smaczne danie :)
annamariakowalczyk3 16.06.2010 22:05
coś pysznego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak