Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowany udziec z indyka

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udziec indyczy wg.potrzeb
przyprawy do smaku
czosnek wg.uznania
olej do marynaty

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowany udziec z indyka

Udziec indyczy przyprawić kilka godzin wcześniej.Zrobić marynatę z przypraw ,czosnku i oleju.Włożyć na kilka godzin do lodówki ,żeby mięso przeszło przyprawami.Piec na ruszcie,często obracając, żeby nie przypaliły się przyprawy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 01.09.2013 07:32
Kolejny pyszny kawałek mięsa u Ciebie znajduję.
Grazyna0211 25.06.2013 14:25
pyszne mięsko
Motorek 25.05.2013 09:29
aż ślinka cieknie
kate.500 14.05.2013 20:46
bardzo lubie indyka
kuklik 28.04.2013 11:21
wspaniały kawał mięsa
misia53 07.04.2013 12:29
kawał dobrego mięcha
Łukasz15 24.10.2012 07:40
Pyszny
Krystyna32 16.09.2012 09:33
pycha
Andysz 26.04.2012 08:47
podoba mi się:)
malcik111 30.12.2011 09:35
muszę koniecznie wypróbować, zawsze tak jakoś kurczaka wybierałam
LuKaSz4761 11.12.2011 10:23
Super przepis
kotlet 16.11.2011 18:58
mniam
Iwona51
Iwona51 12.11.2011 08:17
smaczny
RenataZ-et 15.08.2011 22:37
wygląda bardzo apetycznie :)
Ania67 11.06.2011 14:44
nabrałam apetytu:)
ben-ka 21.04.2011 09:28
też czasami robię udziec ale piekę go w piekarniku.
Misiek1 03.04.2011 13:41
znakomicie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak