Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa jarzynowa po rybacku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z ryb 1,5 l
śmietana 100 ml
pomidory 2 sztuki
kalafior 200 g
makaron 50 g
cebula 1 sztuka
olej 2 łyżki
mąka 2 sztuki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: zupa jarzynowa po rybacku

pomidory umyć sparzyć obrać ze skórki pokrajać w cząstki kalafior opłukać podzielić na różyczki zalać wywarem ugotować w połowie dodać makaron i pomidory cebulę obrać zeszklić dodać mąkę lekko zrumienić połączyć z zupą i śmietaną chwilę pogotować doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 14.04.2012 17:48
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak