Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryki z grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielone mięso 1|2 tabliczka
grzyby leśne 1|2 kg
cebula 2 szt.
jajko 2 szt.
czosnek 2 ząbki
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 10 plastry
papryka czerwona 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryki z grzybami

Grzyby kroimy na małe kawałki i obgotowujemy,siekamy cebulę i czosnek i szklimy na oleju,dodajemy grzyby,chwile smażymy i zdejmujemy z ognia,do ostudzonych grzybów dodajemy mięso i jajka,przyprawiamy,papryki przekrawamy wzdłuż na pół a następnie nakładamy farsz i kawałki sera.papryki układamy w naczyniu żaroodpornym i zapiekamy 15 min w mikrofali.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak