Składniki:
parówki | 80 g |
tłuszcz | 10 g |
sos | |
Wywar: | 70 g |
cebula | 25 g |
olej | 7 g |
mąka | 5 g |
pieprz | |
sól | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier |
parówki | 80 g |
tłuszcz | 10 g |
sos | |
Wywar: | 70 g |
cebula | 25 g |
olej | 7 g |
mąka | 5 g |
pieprz | |
sól | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: