Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJECZNICA Z KAPARAMI I SARDYNKAMI

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko - -
sardynki 1 puszka
kapary 3 dag.
mleko 25 ml.
tłuszcz - -
sól - do smaku
pieprz - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: JAJECZNICA Z KAPARAMI I SARDYNKAMI

Jajka rozbełtać z mlekiem, solą i pieprzem.

Sardynki pokroić.
Kapary umyć, namoczyć na kilka minut, odsączyć.
Jajka wylać na rozgrzany tłuszcz, dodać kapary i sardynki. Wymieszać. Usmażyć.

SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 10.02.2013 21:37
fajna odmiana

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak