Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby suszone 100 gram
cebula 2 szt
olej 4 łyżki
miód 1 łyżka
kapusta biała 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z rodzynkami

Rodzynki grzyby namaczamy w gorącej wodzie na 20 minut.Cebule kroimy w kostkę i dusimy na patelni.Gdy się cebula zeszkli ,dodajemy kapustę kiszoną i smażymy ok.20 minut.Następnie dodajemy rodzynki i grzyby. Przyprawiamy przyprawą uniwersalną, pieprzem i dodajemy miód.Wszystko dusimy jeszcze 15 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 01.01.2014 12:14
Bardzo smaczna
anemon 23.07.2013 07:16
Lubię taki słodki akcencik w kapuście kiszonej.
Wacław 15.07.2013 16:21
z rodzynkami nie robiłem ,na pewno jest pyszna
misia53 15.06.2013 10:14
już czuję ten niespotykany smak...
ben-ka 14.10.2012 09:49
ciekawy sposób na kapustę.
owca441 31.08.2012 17:53
ciekawa
dianix 18.11.2011 10:39
za rodzynkam nie przepadam, ale pomysł dla tyc co lubia fajny
IZABELA29 01.08.2011 13:07
smaczniutko
IZABELA29 01.08.2011 13:07
smaczniutko
IZABELA29 01.08.2011 13:07
smaczniutko
Justa32 31.07.2011 12:28
ciekawe!!!
Krystyna32 11.05.2011 09:27
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak