Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nalewka anyżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 1 l
mió
anyż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: nalewka anyżowa

anyżek zmielić w młynku. Zalać spirytusem 0,5 l i odstawić na 2 tyg po od czasu do czasu mieszając po tym czasie nalewkę zląc i dodać resztę spirytusu. Odstawić na 2 tyg. Po tym czasie przecedzić i dodać wg uznania miód

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 11.09.2012 15:10
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak