Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Troć w papilotach

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

troć 1 kg
masło 100 g
koncentrat pomidorowy 40 g
pieczarki 100 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Troć w papilotach

Rybę wyfiletować,opłukać,pokroić na porcje i posypać pieprzem,posmarować koncentratem pomidorowym,ułożyć na folii,na wierzchu ułożyć pokrojone, obrane pieczarki i kawałek masła,posolić,złożyć oba filety nadzieniem do środka i ścisło zawinąć w folię,ułożyć w brytfance i wstawić do piekarnika,piec około 20 minut,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 12.04.2011 22:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak