Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cieniutkie spaghetti z rukolą i pomidorkami koktajlowymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cieniutkie spaghetti 1/2 opakowania
pomidorki koktajlowe kilka sztuk
cebula czerwona 2 szt
oliwa
sól
pieprz
rukola 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Cieniutkie spaghetti z rukolą i pomidorkami koktajlowymi

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy z oliwek.

Na oliwie podsmażamy pokrojoną cebulkę oraz pomidorki koktajlowe pokrojone na pół. Pod koniec dodajemy oliwki oraz rukolę i mieszamy z makaronem.

Skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy świeżo mielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dasada1 22.05.2012 17:54
musze spróbowac
dasada1 22.05.2012 17:54
musze spróbowac
dasada1 22.05.2012 17:54
musze spróbowac
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
noculos 22.05.2012 17:50
super przepis
rjustysia 03.12.2011 10:47
Bardzo ładnie wygląda :)
Agnieszka_B 02.04.2011 15:09
wygląda bardzo smacznie:)
agnieszka189 01.04.2011 13:51
przepraszam miało być: rukola 1/2 opakowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak