Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowa z Tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż
groszek konserwowy
kukurydza w puszce
majonez
szczypiorek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa z Tuńczykiem

Torebkę ryżu gotujemy i odstawiamy do ostudzenia. Do ryzu dodajemy osączone z zalewy groszek, kukurydzę i tuńczyk oraz drobno posiekany szczypiorek. Wszystkie składniki połączyć z majonezem. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak