Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i marynowanymi papryczkami chili

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata
Kukurydza z Puszki
pomidory suszone w zalewie
oliwa
marynowane papryczki chili
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i marynowanymi papryczkami chili

Sałatę płuczemy, osuszamy i rwiemy na mniejsze kawałki.

Na półmisku mieszamy sałatę z kawałkami tuńczyka, kukurydzą, pomidorami suszonymi oraz papryczkami chilli.

Skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy ziołami prowansalskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rjustysia 29.01.2012 14:34
Jak zwykle kolory s? pi?kne :)
manaika 07.12.2011 16:25
ciekawie wygląda
Jaheira11 27.10.2011 23:10
uwielbiam takie kolorowe wariacje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak