Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesiotr po rosyjsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jesiotr 1,2 kg
sok kwaszonych ogórków 2 l
masło 100 g
cytryna 1,5 szt
natka pietruszki 2 łyżki[posiekana]

Przepis i sposób przygotowania na: Jesiotr po rosyjsku

Jesiotra oczyścić,wyfiletować,pokroić i ugotować w soku z ogórków około 20 minut,następnie wyjąć i na każdym kawałku położyć grudkę masła i plasterek cytryny,posypać natką pietruszki,podawać z ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 18.04.2011 08:51
szybko i smacznie;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak