Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rozpiór w zalewie

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

usmażona ryba 6 porcji
ocet 200 g
cebula 1 szt
marchewka 1 szt
oliwa 50 g
cukier do smaku
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rozpiór w zalewie

Wodę -3 szklanki zagotować z przyprawami,dodać obraną i pokrojoną w plasterki marchew i cebulę,odstawić,przyprawić do smaku na ostro i ostudzić,następnie zalać zimną zalewą porcje ryby ulożone w salaterce,po 4 godzinach można spożywać,podawać jako przystawkę lub zakąskę z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 24.11.2011 15:33
ciekawe
Misiabe 01.04.2011 00:22
jak przeczytałam nazwe to myślałam, że chodzi o jakieś ptaszysko a tu taki fajny przepis na rybke :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak