Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Minogi w marynacie

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

minogi 1 kg
cebula 60 g
ocet 100 g
olej 150 g
mąka 150 g
cukier do smaku
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
ziele angielskie do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Minogi w marynacie

Minogi oczyścić,opłukać i posolić,obtoczyc w mące i usmażyć na oleju,półtorej szklanki wody zagotować,dodać ocet,cebulę pokrojoną i przyprawy,ostudzić,rybę zalać na zimno,podawać po 24 godzinach z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak