Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1 kg
szynka 10 dag
jajko 1 szt
ser gouda 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z indyka

Mięso pokroić w plastryi lekko rozbić,delikatnie posypać solą, jażynką i papryką. Szynkę, ser i paprykę pokroic w paskii ułozyć na każdym plastrze miesa.Złożyć plastry na pół.brzegi spiąć, obtoczyć w jajku,a nastęnie w bułce tartej wymieszanej z sezamem i smażycjak normalne kotlety.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak