Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KIEŁBAŚNIK

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 0,7 kg.
rosół z kostki 1,5 l.
cebula 3 sztuki
tłuszcz - -
majeranek 0,5 łyżeczki
sól - do smaku
pieprz - do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: KIEŁBAŚNIK

Cebulę obrać i bardzo drobno posiekać, zeszklić na tłuszczu.
Kiełbasę obrać ze skóry, pokroić w plasterki, dodać do cebuli, razem chwilę smażyć.

Farsz przełożyć do dużego garnka, zalać bulionem, dodać majeranek, paprykę, sól i pieprz do smaku. Gotować razem ok. 15 minut. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 20.05.2012 16:16
Rzeczywiście ciekawe :)
Margo1 01.04.2011 16:53
ciekawe..
halina17 31.03.2011 21:06
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak